subtitle Clubul de joi, pentru copii intre 4 si 7 ani: 85 Ron/luna
17-18 - Limba germana prin jocuri si activitati practice: La ore se exerseaza structuri conversationale, in cadrul unor activitati interactive, adecvate varstei si care implica devoltarea competentelor cognitive, emotionale si sociale.

Happy hands and hearts – Arts&Crafts

Happy hands and hearts este clubul de confeţionare de jucării, de obiecte decorative sau personale din materiale reciclabile. Cele mai năstruşnice vehicule, animăluţe, monştri simpatici, o poşetă şic, o ramă specială pentru fotografia favorită, broşe, insigne, decoraţiuni, o mini-seră sau un caleidoscop, magneţi de frigider, tablouri din nisip, pietre sau frunze, multă artă şi creativitate ascunse în obiectele destinate coşului de gunoi. Cursul este nu doar un exerciţiu de motricitate, răbdare şi creativitate, ci şi o ocazie dată copilului de a reflecta asupra valorii obiectelor şi protejării mediului. În paralel cu limba română, se va vorbi engleza.

Taxa de curs: 50 lei/ lună


In functie de interesul si rezultatele fiecarui copil in parte, se organizeaza participari la expozitii,concursuri de specialitate.
subtitle Clubul: Happy body, happy mind.
Gimnastica pentru copii, prin povesti – 45 Ron/luna – 1 sedinta/saptamana -antrenor Suszanna Serenciuc – instructor certificat prin cursuri de specialitate la Budapesta.

Exercitiile sunt introduse prin povesti de tipul: esti o broscuta testoasa si ai pornit prin lume [copilul se plimba in patru labe controland un obiect pe care il poarta pe spate]. Apare un caine care te sperie si te retragi in carapace. [obiectiv extensia lenta a spatelui si gatului spre interior si exterior fara sa cada obiectul – o mica jucarie de plus]. Cainele pleaca si tu pornesti din nou la plimbare. / Esti un copac sub bataia vantului/ esti o broscuta la vanatoare de muste/ Esti o clatita si te rostogolim/ Esti un pui de leu si te gandesti la un lucru neplacut cu care te-ai confruntat azi, il faci ghem si il pui pe varful limbii. Apoi urli fioros si trimiti raul afara din tine + extensia muschilor spatelui, gatului, mainilor.

Acest tip de gimnastica este inspirat de pozitiile din gimnastica Pillates si Yoga si urmareste corectarea posturii, intarirea muschilor, controlul respiratiei si al stresului prin exercitii distractive care presupun un mic efort fizic, insa concentrare asupra corectitudinii exercitiului si controlului muschilor. Programul este implementat in mai multe tari europene. In Ungaria a cunoscut un succes national, fiind introdus in gradinite si scoli de stat/particulare.

Copiii vor primi materiale filmate de la orele de gimnastica si un set de exercitii fizice ca tema saptamanala. Orar: in functie de optiunile parintilor, dupa ora 17.

© 2008 Happy Class. All rights reserved.
designed by Adrian Pop

Cluburi pentru copii